Novi Sad
04.06.2013.
16:34
Akcija besplatnog pregleda dečijih auto-sedišta održana je danas na parkingu prekoputa Master centra Novosadskog sajma.
  • Centar za promociju bezbednost

    06.06.2013 12:26
    Dragi Novosadjani,

    Izuzetno nam je drago da vam se dopala akcija I da je smatrate korisnom. Sva pitanje koja u buducnosti budete imali mozete nam uputiti na FB: Centar Za Bezbednost Saobracaja ili na mejl: centarpbs@gmail.com. Nastavicemo sa organizacijom slicnih akcija I ubuduce, a trudicemo se da jos bolje obavestimo javnost. Srdacan pozdrav!
  • Neko iz mase

    05.06.2013 06:24
    Bravo za akciju
    Učestvovali smo, proverili su nam sedišta, pojasnili nam na čega treba da obratimo pažnju prilikom vezivanja...
    A deca? Tako su bila ponosna što je neko (napokon) obratio pažnju na to da su vezane i još ih hvali kako su to dobro uradile!
  • Jelena

    05.06.2013 06:20
    Marfijev zakon
    Posto smo videli vest na 021 portalu, suprug je otisao juce da proveri nase sediste i - naravno da ga nismo dobro pricvrstili, dok su kaisevi bili jos negde nepropisno uvijeni. A i dete nam izraslo. Katastrofa, dize mi se kosa na glavi kada pomislim da se godinu-dve vozamo a moje dete nije propisno vezano. Uzas. Treba da uzmemo novo i nadam se da cemo uspeti kontaktirati neku od ljubazne gospode od juce da provere sta radimo. Bilo bi dobro kada bi se ovakva akcija malo ranije i efektnije oglasavala.
    Hvala svima juce i 021 sto oglasava ovako korisne stvari.
    Srdacno,
  • Ljilja

    05.06.2013 05:56
    @spava mi se
    akcija je bila najavljena. ne citate redovno novine.
  • spava mi se

    04.06.2013 20:35
    a kako da znam kada se ovakva akcija održava. baš bi mi trebalo da neko proveri da li mi je dobro montirano sedište. koristim sedište od prvog deteta, a u međuvremenu mi se uputstvo izbrisalo pa ja nešto po sećanju.... garant nije dobro

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna